Як ДІЙСНО видалити ваш аккаунт в Twitter за 3 секунди (2020)

Соціальна мережа Twitter дає нам можливість стежити за життям зірок, політиків чи просто друзів. Twitter має сотні мільйонів користувачів, і це чудова платформа для того, щоб поділитися якось подією зі свого життя або висловити свою думку.

Тим не менше, можливість легко поділитися інформацією в Twitter має свою ціну.

Адже,  ви можете випадково розказати вьсому світу трохи більше, ніж планували, що в свою чергу може призвести до проблем на роботі чи в школі.

Але це не єдина причина для того, щоб назавжди видалити ваш обліковий запис Twitter.

Для реєстрації облікового запису потрібно вказати мінімум особистої інформації. Насправді, Twitter є однією з небагатьох платформ, яка не вимагає вашого справжнього імені.

Вам просто потрібно ввести логін та пароль, а також електронну адресу, яку можна використовувати для підтвердження свого облікового запису.

Як результат, користувачі рідко замислюються про можливі наслідки використання облікового запису Twitter для власної конфіденційності. Проте, якщо навіть швидко продивитися їхню Політику кофіденційності, то у вас можуть виникнути деякі підозри про безпеку вашої приватності.

Скажімо, ви вирішили, що ви більше не хочете користуватися Twitter, або ви просто хочете видалити якийсь скандальний твіт, що опублікували раніше.

Хороша новина полягає в тому, що ви можете видалити свій обліковий запис повністю. Крім того, це достатньо просто зробити!

ПАМ’ЯТАЙТЕ: Кожне натискання «мишкою», кожне поширення та кожне завантаження  можуть відстежуватися і відстежуються, зберігаються та продаються авторами додатку, Інтернет-провайдерами та телекомунікаційними компаніями. Лише VPN, такі як NordVPN, можуть захистити вас, і перешкодити стороннім особам у зборі та продажу ваших персональних даних та важливої інформації.

Крок 1 – Увійдіть у Twitter

Увійдіть у свій обліковий запис Twitter. Це потрібно зробити на сайті, а не за допомогою додатку Twitter, оскільки додаток не має опції деактивації.

Twitter log in

Увійдіть до свого облікового запису Twitter.

Крок 2 – Перейдіть до меню “Налаштування та Параметри конфіденційності”

Натисніть на свій профіль і виберіть пункт “Налаштування та параметри конфіденційності”.

Twitter settings and privacy

Оберіть Налаштування та Конфіденційність.

Крок 3 – Натисніть “Деактивувати мій обліковий запис”

Прокрутіть до кінця сторінки та натисніть посилання “Деактивувати мій обліковий запис”.

Deactivate account

Оберіть в меню пункт Deactivate Your Account (Відключити обліковий запис).

Крок 4 – Підтвердіть своє рішення

Далі ви потрапите на сторінку підтвердження. Якщо ви впевнені, що хочете продовжити видалення свого облікового запису, натисніть велику синю кнопку “Деактивувати” в нижній частині повідомлення.

Confirm deactivation

Підтвердіть своє рішення відключити обліковий запис.

Крок 5 – Введіть свій пароль

Ви будете перенаправлені на сторінку, де вам ще раз потрібно буде надати підтверждення того, що ви дійсно бажаєте видалити сій обліковий запис. Щоб розпочати процес видалення вашого аккаунту, вам потрібно введіть свій пароль і натисніть кнопку “Деактивувати”.

Confirm password

Повторно введіть свій пароль для підтвердження.

Крок 6 – Видаліть додаток

Якщо у вас є додаток Twitter на телефоні, планшеті чи іншому пристрої — видаліть програму.

Так, у додатку відсутня можливість деактивації аккаунта, але якщо ви випадково відкриєте додаток Twitter впродовж 30 днів після деактивації, це призведе до відновлення вашого облікового запису. Тому, краще видалити і сам додаток.

Крок 7 – Не заходьте до свого облікового запису протягом 30 днів

Майже готово! Залишилося тілько зачекати 30 днів — саме стільки часу триває період, коли ви ще можете відновити свій аккаунт.

Якщо протягом цього часу ви входите до свого аккаунта Twitter або будь-якої іншої служби, інтегрованої з ним, то процес деактивації вашого облікового запису буде припинено. В такому разі вам доведеться повторити весь процес.

Найкращий спосіб уникнути цього — перевірити усі ваші програми та додатки та переконатися, що вони не зв’язані з вашим обліковим записом Twitter. Так, це потребує вашого часу, але це необхідно, щоб закінчити процес деактивація і захистити вашу конфідеційность.

Якщо ви виконаєте ці 7 кроків та не будете входити до свого облікового запису протягом 30 днів, то сервіс видалить ваш аккаунт.

Це означає, що всі ваші контакти та особисті повідомлення (надіслані та отримані) також будуть видалені.

Однак, як і більшість інших сервісів, Twitter зберігає будь-яку інформацію, яку ви колись поширили або надіслали особистим повідомленням. Ця інформація залишається доступною для одержувача.

Важливо сказати про це, бо, якщо ви сподіваєтеся стерти всі сліди незручної розмови, це стане неможливим, якщо інша особа не бажає видаляти цю інформацію або деактивувати свій обліковий запис.

Якщо ви також бажаєте дізнатися як видалити обліковий запис Facebook, натисніть на це посилання.

Попередження системи захисту!

Сайт, який ви відвідуєте, бачить ваші персональні дані!

Ваша IP-адреса:

Ваше місцезнаходження:

Ваш Інтернет-провайдер:

Дана інформація може використовуватися для відстеження вас, ваших дій в мережі та спрямування на вас реклами.

VPN можуть допомогти приховати цю інформацію від сайтів, і ви будете перебувати під постійним захистом. Ми рекомендуємо скористатися NordVPN — найкращою VPN із 350 перевірених нами провайдерів. Компанія використовує шифрування військового класу захисту та функції захисту конфіденційності, які забезпечать вашу цифрову безпеку. Крім того, наразі компанія пропонує 68% знижку.

Відвідати NordVPN

Чи було це корисно? Поділися цим!
Сподобалася стаття? Оцініть її!
Жахлива Мені не сподобалася Непогана Досить хороша! Чудова!
Проголосувало користувачів
Залишити коментар Коментар має містити від 5 до 2500 символів
Дякуємо за ваш відгук.
Nord пропонує знижку 68%! Спеціальна пропозиція.